Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

О. Толкачов «Омріяна Україна»



Представляємо Вашій увазі нове видання з книжкових фондів відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка – книгу О. Толкачова «Омріяна Україна».

Олексій Толкачов - громадський діяч, знаний як в Україні, так і за кордоном. Правознавець за освітою, мислитель за покликанням. Переконаний, що для зміни країни, необхідно створювати світоглядний рух, тому активно шукає однодумців - йде до людей із мрією, любов'ю та вірою у величне майбутнє країни.

Своїми міркуваннями про те, якою бути Україні Олексій Толкачов ділиться з читачами у книзі «Омріяна Україна», перше видання якої вийшло у 2012 році. Тоді зміни в країні ще були не на часі Було відчуття, що попереду Україну чекають жахливі потрясіння - війна, смерті, зубожіння. Було відчуття, що суспільство ще має торкнутися самісінького дна, щоб відштовхнутися і спрямуватися до світла. В 2015 році, коли вийшло друге видання книги, частина шляху пройдена. Світло в кінці тунелю стало значно ближчим. Відтак, настав час працювати над творенням майбутнього.

Омріяна Україна - це ідеальний образ нашої країни в майбутньому. Це взірець, це дороговказ, це мрія, яка здатна змінити хід історії.

Яка вона? На це питання Олексій Толкачов дає сміливі, влучні і, водночас, лаконічні відповіді.

В легкій публіцистичній формі відбувається кристалізація Української Мрії. Водночас, визначаються основні цінності майбутнього, які забезпечують втілення Мрії в реальність. Автор також змальовує трансформації, які мають відбутися, торкається проблем нової ідентичності України, її глобальної місії у світі майбутнього.

Видання розраховано на широке коло читачів.

Тож запрошуємо завітати до відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, де ви зможете більш детально ознайомитись з книгою О. Толкачова «Омріяна Україна».

Чекаємо на зустріч з Вами.

 

Оновлено 10-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка