Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Франкове свято у Лолині



28 серпня відбулося обласне свято Франкової ліричної поезії у с. Лолин Долинського району, у якому взяли участь і працівники обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка. Цьогоріч це свято було особливим, адже ми відзначаємо 155-ліття від дня народження геніального українського поета, письменника, філософа, громадського діяча.

Як завжди, у Лолині було багато поважних гостей: заступник начальника управління культури ОДА Василь Тимків, представники районної влади, голова обласної письменницької організації Євген Баран, заступник голови Львівської організації НСПУ Олександр Гордон, багаторічний організатор і натхненник свята Василь Олійник, літератори Долинщини та Калущини. Радо вітав присутніх, серед яких були представники Корпусу Миру в Україні, артисти обласної філармонії, самодіяльні колективи різних сіл району, сільський голова Лолина Іван Дацьо.

У програму ювілейних фестин також входили виступи драматичних колективів з сіл Шевченкове та Старий Мізунь Долинського району за творами письменника, відвідини музею Івана Франка, літературний діалог знаних майстрів слова та молодих обдарувань „Нас слово Франкове єднає".

Зустріч літераторів за круглим столом відбулася у бібліотеці-філії с. Лолин. Її завідувачка Л. Підберезька ознайомила присутніх з книжковою виставкою „До Лолина! До Ольги! До життя!", яка стала одним з переможців оголошеного ОУНБ ім. І.Франка обласного конкурсу „Краща бібліотечна виставка", приуроченого 155-річчю великого Каменяра.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка