Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дарунки від бібліотеки Goethe-Institut в Україні



15 лютого 2023 року фонди Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка поповнилися 29 новими виданнями – перекладами німецьких авторів українською мовою. Відбулася ця подія завдяки багаторічній співпраці обласної книгозбірні з бібліотекою Goethe-Institut в Україні в рамках проєкту «Мова. Культура. Німеччина». Оскільки 14 лютого у всьому світі відзначається Міжнародний день дарування книг, який ще можна назвати Днем закоханих у книжки, то це – чудовий подарунок від нашого партнера. Ці видання стануть джерелом натхнення для читачів бібліотеки, наповнять їх яскравими враженнями та емоціями. Щиро дякуємо за цінний подарунок!

На щастя, дуже багато людей розуміють і цінують книгу як предмет не лише матеріальної, а, насамперед, духовної культури, цінують ті почуття та емоції, які дарує читачеві автор. Діти, своєю чергою, завдяки читанню навчаються добра, дружби, взаємодопомоги, любові до ближнього, почуття співпереживання та багато того, що допомагає дитині стати людиною.

В Україні свято дарування книг поки що не має великого розголосу. Але з Вашою допомогою воно має великі шанси на популярність! Даруйте книги з любов'ю і нехай день 14 лютого перетвориться на добру традицію - дарувати книжки, бо книжки - то любов!

Тож закликаємо поділитися доброю традицією із друзями, серед яких, сподіваємося, є і наша книгозбірня.

А серед подарованих бібліотекою Goethe-Institut в Україні видань Ви знайдете художню і науково-популярну літературу, є й класика, й дитячі книжки.

Завітайте до бібліотеки і отримайте насолоду від нових надходжень!

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка