Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь обласної книгозбірні в онлайн зустрічі з Консулом Посольства США в Україні



09 жовтня 2021 року працівники інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка стали організаторами і разом з відвідувачами бібліотеки взяли участь в онлайн події – зустрічі зі спеціалістами Консульського відділу Посольства США в Україні, де мова йшла про диверсифікаційну візову програму 2023. Гостями були Консул США Калеб, співробітниця Консульства Марія. Модерувала зустріч Анастасія Ротар.

Через поширення пандемії COVID-19 Посольство Сполучених Штатів в Україні відмінило поїздки по регіонах України і надало можливість всім, кого цікавить дане питання, поспілкуватися з Консулом США онлайн.

Диверсифікаційна візова програма - це шанс на проживання в США, який можна виграти через участь в інтернет-лотереї (Диверсифікаційна лотерея, DV), яка щороку проводиться урядом США. Одна з цілей лотереї - заохочення імміграції в США людей з країн, іммігранти з яких в США майже не представлені.

Консул презентував  Диверсифікаційну візову програму США-2023, а також ознайомив учасників онлайн заходу з  умовами участі в цій програмі. 

Пан Калеб розпочав з оглядової інформації, що таке Диверсифікаційна візова програма, що потрібно для того, щоб бути кваліфікованим на участь в програмі, про цьогорічні нововведення, про подачу цифрових (графічних) фотокарток та багато іншої важливої інформації. Також було обговорено питання шахрайства при заповненні анкет і як цього уникнути.

Після презентації Консул відповів на всі запитання учасників зустрічі.

Пам'ятайте, що термін подачі заявок для участі у візовій програмі триватиме з 7 жовтня до 9 листопада 2021 року! Заповнити анкету можна за посиланням: https://dvprogram.state.gov/

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка