Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивні методи навчання англійської мови



29 червня 2021 року координаторка інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик взяла участь у підсумковій конференції дистанційного навчання вчителів англійської мови навчальних закладів міста Івано-Франківська та області, яка проходила в рамках підвищення кваліфікації. Конференція відбувалася онлайн в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (методист англійської мови Косенко Ю. В.).

На підсумковому навчальному занятті мова йшла про інноваційні методи навчання англійської мови, які спрямовані на розвиток учнів. Фахівчиня бібліотеки представила онлайн можливості для вчителів та бібліотечні ресурси на допомогу вчителям.

При вивченні англійської мови використовуються унікальні дидактичні рішення та новітні технології. В онлайн форматі є доступ до класів і матеріалів в будь-який час і в будь-якому місці (за допомогою смартфона або планшета можна отримати доступ до онлайн-курсів, семінарів, вебінарів).

Цікавими і корисними джерелами є Регіональний офіс англійської мови від Посольства США в Україні та ресурси від Британської Ради в Україні.

Відкритий онлайн курс (MООС) - це безкоштовний курс, який забезпечує навчання з різних предметів і відкритий для всіх, хто має доступ до комп'ютера та Інтернету. Його мета - об'єднати студентів між собою та з викладачами. Курси МООС Британської Ради доступні на FutureLearn - соціальній платформі для навчання у Великобританії, що належать Відкритому університету, з досвідом роботи в дистанційному навчанні та онлайн-освіті.

Ресурсні джерела бібліотеки нададуть допомогу викладачам при проведенні відкритих уроків, квізів, тижнів англійської мови в школі та при навчанні учнів основ граматики, письма та спілкування.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка