Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літній англійський мовний табір для дітей



Щороку в червні в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка проходить літній англійський мовний табір для дітей 8-13 років.

    Основна мета табору – зацікавити дітей вивчати англійську мову, допомогти подолати мовний та психологічний бар'єри.
    Цього року до нас завітали вчителі та учні Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №11 з поглибленим вивченням англійської мови. Займалися з дітьми бібліотекарі відділу проектної та соціокультурної діяльності бібліотеки Жирик Л. та Шовкопляс Х.
Під час розробки програми занять вони підібрали для дітей завдання розважального та розвиваючого характеру. Впродовж дня діти брали участь у презентаціях, іграх, розгадуванні кросвордів та ін. Активно використовували при цьому настільні англомовні ігри Big Boggle, Scrabble, Bananagrams та Apples to Apples, надані Посольством США в Україні.
    День у таборі пройшов цікаво та весело, в результаті чого діти у невимушеній обстановці покращили та здобули нові мовні навички, вивчили багато нових слів, ознайомилися з книгами серії Scholastic, які призначені саме для школярів.
    Щира подяка вчителям Андрішак Н.В, Борковській О.В. та Романюк Н.М.  за активну роботу зі школярами та співпрацю з бібліотекою.

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка