Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Цікава англійська для дітей



В інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка розпочав діяльність новий проект “Англійська мова для дітей” з Наталією Чуль, вчителем початкової школи зі Сполучених Штатів Америки. Проект триватиме впродовж двох місяців – квітня і травня. Його метою є не тільки вивчення англійської, а й отримання розмовних навичок спілкування з носіями мови.

Заняття відбуваються у двох групах двічі на тиждень: діти 6-8 років та 9-12 років. Пані Наталія приїхала до України зі своїми дітьми шести та восьми років, які активно допомагають їй викладати англійську, спілкуючись з українськими дітьми. Навчання  проходить цікаво й активно, адже пані Наталія привезла з собою понад 100 ілюстрованих дитячих книг англійською мовою, які дітки читають, вивчаючи при цьому нові слова, обговорюють прочитане, описують побачене. Це допомагає підтримувати інтерес дітей до навчального процесу та забезпечує його максимальну ефективність. Наприкінці навчання діти зможуть вибрати для себе в подарунок улюблену американську книжечку, а взамін принести вже прочитану книгу українською мовою.

Реалізація даного проекту допоможе юним івано-франківцям у вивченні  англійської мови, що, безперечно, є дуже корисно, адже володіння іноземною мовою на сьогодні є однією з ключових ознак успішної людини.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка