Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методичний день для вчителів німецької мови



1 березня 2018 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка спільно з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти був проведений методичний день для вчителів німецької мови області.

Вчитель німецької мови Калуської ЗОШ №7 Стовбан Л. Т. виступила з презентацією на тему «Стратегія і тактика менеджменту іншомовної освіти у м. Калуш», познайомила присутніх з здобутками і успіхами калуських школярів, а також представила авторський проект уроку для учнів 9 класу.

Психолог Калуської ЗОШ №7 Гук Н. В. провела з вчителями цікавий психологічний тренінг «Психологічне казино».

Завідувач відділу літератури іноземними мовами Войтичук О. А. представила увазі присутніх огляд фахових видань та методичних посібників для вчителів німецької мови, які є у фондах обласної книгозбірні, а також познайомила з корисними інтернет-ресурсами на допомогу вчителю.

Керівник спільного з Goethe-Institut проекту «Мова. Культура. Німеччина» Жирик Л. І. представила ресурси проекту: книги, ігри, Onleihe, проект Німецький цифровий університет. В подарунок вчителі отримали календарі на 2018 рік "Читати місто" та книгу німецькою мовою для юних читачів.

Працівники відділу літератури іноземними мовами висловлюють щиру вдячність методисту німецької та французької мов інституту післядипломної освіти Кондрат О. І. за співпрацю.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка