Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методичний семінар з Гаррі Умні



6 лютого 2018 р. в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбувся освітній захід. Це був Методичний семінар з Гаррі Умні, директором школи англійської мови SmartWay. На заході були присутні 42 вчителі англійської мови шкіл міста Івано-Франківська та області. Дана подія була зініційована освітньою організацією SmartWay.

Гаррі розповів про 7 стилів навчання: словесний, візуальний, індивідуальний, аудіальний, соціальний, логічний та фізичний. Він обговорив таку проблему, як розбіжності між традиційною та сучасною освітою. Були подані деякі цікаві факти про таксономію Блума - таксономія педагогічних цілей в пізнавальній сфері, що була запропонована у 1956 році американським психологом Бенджаміном Блумом. Це набір трьох ієрархічних моделей, які використовуються для класифікації навчальних цілей навчання у відношенні до рівня складності та специфіки. Ці три моделі охоплюють цілі навчання в когнітивних, афективних та чуттєвих аспектах.

Семінар пройшов у яскравому інтерактивному форматі, під час якого Гаррі працював з учителями, обговорюючи багато освітніх проблем.

Гаррі Умні родом з Англії. Його досвід в галузі освіти складає більше 20 років. Він є фахівцем з вищою освітою: має ступінь бакалавра та магістра в галузі освіти, магістра в галузі письма. Він також є кваліфікованим викладачем у Новій Зеландії та Австралії. Гаррі Умні написав кілька книг з питань освіти, а також у його набутку є декілька романів в жанрі фентезі. Впродовж останніх семи років Гаррі викладає англійську мову на всіх рівнях, від A1 до Advanced, готує до Кембриджських іспитів, починаючи зі Starters, IELTS та CAE.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка