Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

День народження Америки



 Засідання відбувалося у новому форматі – у вигляді інтелектуальної американської гри «Джеопарді», яку підготовив і провів волонтер клубу Маркіян Тхір (за матеріалами America House) з ініціативи керівника центру  Людмили Жирик. Гра була розроблена питаннями в п’яти категоріях, які стосувалися традицій святкування свята Незалежності, історії Америки, символів США, американської літератури та питання від іншої команди, які повинні були стосуватися США. Кожне питання мало свою кількість балів. Учасники заходу були поділені на дві команди: ті, хто відвідують клуб більше, ніж 3 роки і ті, хто бере участь в наших засіданнях менше року. Боротьба була активною, цікавою та корисною, адже всі мали можливість довідатися багато нового про Сполучені Штати Америки. Переможці гри отримали призи – блокноти та ручки з символікою ІРЦ «Вікно в Америку».
     Друга половина заходу була не менш захоплюючою, адже її проводили американці Томас Барефут та Роберт Грувер, волонтери Корпусу Миру в Україні, які на даний час проживають і працюють в місті Івано-Франківську. Томас задавав питання, які стосувалися історії Америки (оскільки він за професією – історик), а Роберт організував вікторину з питаннями щодо традицій святкування Дня Незалежності американськими людьми (Роберт – соціолог).
     Чудовий час та атмосфера спілкування англійською мовою завжди панують на наших засіданнях. Цього разу це супроводжувалося частуванням, адже яке свято без солодощів! Бібліотекарі підготували для учасників американське печиво та солодкі напої Пепсі-Кола та Кока-Кола – традиційне американське частування в цей день.
     Запрошуємо на наші засідання кожного четверга о 16 год. за адресою: вул. Незалежності, 46!

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка