Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Ресурси ІРЦ «Вікно в Америку» для вчителів і школярів.



  В рамках діяльності проекту відбувся одноденний літній табір англійською мовою для вдосконалення учнями розмовної лексики та затвердження знань, отриманих впродовж навчального року. Захід відбувалося за допомогою ресурсів центру, а саме: книг, енциклопедій, атласів, періодичних видань, електронних ресурсів. Велике зацікавлення викликала настільна лексична гра «Скрабл», завдяки якій можна вивчати нові англійські слова, формуючи їх на табло гри.
 При ознайомленні з книгами учні змогли вивчити нові сталі вирази англійської мови - так звані ідіоми, їх вживання у розмовній мові та їх особливості.
  Також учні переглянули фільми англійською мовою. Серед них - навчальні мультфільми з американської серії «Це - Америка, Чарлі Браун», в якому розповідається про вибори в США та документальний фільм про Президентів США.    
  Такі інтерактивні уроки викликають зацікавленість в учнів і сприяють активізації навчального процесу, дозволяють зробити його більш цікавим та менш втомливим для них. Такий підхід дозволяє активізувати навчальний процес, зробити його більш цікавим та менш  для учасників.

 

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка