Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Американські дослідники в Івано-Франківській ОУНБ ім. І.Франка



9 грудня 2015 року в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка відбулися зустрічі з американськими дослідниками, які перебувають в Україні з візитом і вивчають соціально-економічну ситуацію в країні в рамках дослідження, над яким вони працюють.

Відбулися чотири зустрічі, на яких американські гості обговорювали різні питання як у сфері бібліотечного життя, так і в сфері соціальних змін українського суспільства. Загальною темою обговорення для всіх груп було питання децентралізації та зміни, що відбудуться внаслідок даної реформи, заходи, які проводяться в бібліотеках щодо інформування громадськості про перспективи утворення об'єднаних територіальних громад, а також місце і функції бібліотек як ресурсно-інформаційних центрів для краян.

Перші три зустрічі проходили в регіональному тренінговому центрі і були поділені на три фокус-групи. Їх учасниками були представники управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА, а саме заступник начальника управління Корнелюк М.М. та начальник відділу культури та мистецтв управління Климчук Н.Р.; керівники та фахівці обласних бібліотек;  представники міських та сільських бібліотек, де діє програма "Бібліоміст", а саме м.Івано-Франківська, селища Печеніжин Коломийського району, с. Старі Богородчани Богородчанського району і смт Делятин Надвірнянського району.

          Четверта зустріч, яка теж відбувалася у формі фокус-групи,  проходила в інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку". У ній взяли участь активісти громадянського суспільства, журналісти, блогери, активні читачі бібліотеки, учасники Клубу розмовної англійської мови, який діє в ОУНБ.

Надвірнянська центральна районна бібліотека http://libnadvirna.info/?p=16522

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка