Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

У бібліотеці відкрито міні-центр «Вікно в Америку»



Впродовж десяти років в Івано-Франківській ОУНБ ім. І.Франка у відділі літератури іноземними мовами діє інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку», відкритий за сприяння Посольства США в Україні. У рамках діяльності даного проекту відкрито міні-центр «Вікно в Америку» у відділі економіко-виробничої літератури.

В рамках діяльності центру "Вікно в Америку"  проходять різноманітні заходи, діють клуби, проводяться дослідження, зустрічі та багато іншого цікавого.

Головною привабливістю центру є його ресурси - як інформаційні (книги, енциклопедії, ігри), так й електронні. Особливе зацікавлення у користувачів центру та й бібліотеки взагалі викликає англомовна база даних eLibraryUSA, де читачі можуть знайти усю необхідну їм інформацію англійською мовою.

Останнім часом було багато звернень щодо питань екотуризму, деяких проблем розвитку світової економіки. Тому у відділі економіко-виробничої літератури, який знаходиться у центральному корпусі бібліотеки, ми відкрили міні-центр "Вікно в Америку", де є комп'ютер з безкоштовним доступом до бази даних eLibraryUSA. Все це ми створюємо для комфорту наших користувачів, для економії їхнього часу і максимального задоволення їхніх потреб.

Тож запрошуємо всіх, кого цікавить наукова і науково-популярна інформація англійською мовою, в наш центр "Вікно в Америку" за адресою: вул. Незалежності, 46,

а також в центральний корпус бібліотеки у відділ економіко-виробничої літератури за адресою: вул. Чорновола, 22 (4-ий поверх).

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка