Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Методична майстерня для вчителів англійської мови



23 жовтня 2015 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулась методична майстерня для вчителів англійської мови шкіл міста та області.

Обласна бібліотека вже багато років тісно співпрацює з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. В рамках цієї співпраці у відділі літератури іноземними мовами відбуваються різноманітні заходи для вчителів іноземної мови шкіл міста та області: методичні майстерні, творчі лабораторії, семінари, дні відкритих дверей.

Вчителям була презентована література з питань методики викладання англійської мови, а саме видання, які висвітлюють інноваційні підходи до навчання, проектну роботу на уроках, інтерактивні методи навчання та позакласні заходи. Також присутні познайомились з проектною діяльністю відділу та роботою клубів спілкування англійською, німецькою, французькою та італійською мовами, які діють при відділі.

Велике зацікавлення у присутніх викликала також сторінка відділу літератури іноземними мовами у Facebook, яка пропонує своїм відвідувачам цікаву та актуальну інформацію про ресурси для вивчення та викладання іноземних мов, а також стипендії, конкурси та гранти для тих, хто вивчає та викладає іноземні мови.

Працівники відділу висловлюють щиру подяку методистові німецької та французької мов Кондрат Олександрі Іванівні за постійну співпрацю та сприяння у залученні читачів до обласної книгозбірні.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка