Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Переможці конкурсу від Goethe-Institut в Україні



Цьогорічний конкурс «КоМікс з класиків» від Goethe-Institut в Україні мав на меті випробувати фантазію та креативність українського читача.

  Було запропоновано за допомоги графічних та мальованих історій по-новому коротко, емоційно та творчо переповісти найцікавіші твори німецької літератури. Умовами конкурсу були: вибрати в бібліотеці-партнері книгу німецького автора і створити на обраний твір або уривок свій власний комікс на одній сторінці, надіслати роботу в бібліотеку Goethe-Institut в  Україні.
    
  Членами журі були Марія Шагурі - організатор конкурсу Comiccon, чудові ілюстратори, художники та аніматори Олександр Чепелєв, Валерія Ляшенко, Анастасія Рожкова, філолог Тетяна Супрун.
   
  Івано-Франківською ОУНБ ім. І.Франка було представлено 7 робіт, дві з яких були відзначені членами журі: робота до твору Г. Гейне «Лорелея» Ткачівської Світлани, студентки Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, яка стала переможцем FB-голосування та робота до казки братів Грімм «Червона шапочка» Христини Гасіної (12 років), вихованки Центру дитячої та юнацької творчості м. Івано-Франківська, яка отримала особливу відзнаку журі.

  Вітаємо переможців! 

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка