Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Культурно-освітній соціальний проект «Світ без кордонів. Професійне майбутнє»



В Івано-Франківській ОУНБ ім. І.Франка в рамках проекту «Вікно в Америку» спільно з локальним комітетом міжнародної молодіжної громадської організації AIESEC з 26 січня по 6 лютого 2015 року реалізувався культурно-освітній соціальний проект для школярів області «Світ без кордонів. Професійне майбутнє», метою якого є культурний розвиток та покращення рівня англійської мови серед учнів через спілкування зі студентами з різних країн.

В проекті брали участь студенти з Туреччини, Афганістану, Азербайджану, Китаю, які проводили презентації про свої країни англійською мовою, організовували інтерактивні ігри, квізи, ситуації, завдяки яким у школярів розвиваються розмовні вміння та лідерський досвід. 25 школярів зі шкіл м. Івано-Франківська із задоволенням брали активну участь в зимовому таборі, змогли вдосконалити свої знання з англійської мови та досягли певних успіхів у розвитку лідерського потенціалу, завдяки яким вони зможуть вносити вклад в суспільство Івано-Франківщини в майбутньому.

AIESEC - це міжнародна молодіжна громадська організація, що об'єднує студентів та нещодавних випускників ВНЗ із метою розвитку лідерського та професійного потенціалу молодих людей та позитивного вкладу в суспільство. AIESEC об'єднує 86 тисяч молодих людей в 124 країнах світу та співпрацює з 2400 університетами. Більше 30 000 людей щорічно отримують лідерський досвід, працюючи в ролі керівника проектної команди або відділення AIESEC в своєму місті, а також приймаючи участь в міжнародній програмі стажувань. AIESEC в Україні існує в 21 місті.

Локальний комітет AIESEC у Івано-Франківську є одним із найдавніших в Україні  і нещодавно відсвяткував своє 25-річчя. Зараз у ньому нараховується понад 50 учасників, які є студентами найбільших університетів Івано-Франківська. Щороку вони організовують понад 15 проектів та до 10 локальних освітніх конференцій.

 

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка