Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

День Святого Миколая у бібліотеці



З нагоди Дня святого Миколая у відділі абонементу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відкрита уже традиційна виставка „Даруючи – збагачуємось”, де представлені книги подаровані бібліотеці нашими читачами.

  Щорічно ми з нетерпінням очікуємо та радісно відзначаємо улюблене всіма свято -  День святого Миколая.

  Надвечір'я святого Миколая з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Великий Чудотворець у супроводі янголів обходить усіх і допомагає здійснювати їхні мрії. Він не тільки кладе під подушки забавки та цукерки, а й вкладає в наші серця велику любов до ближніх. Дарувати любов один одному - це благо, що дав нам Господь, а навчив це робити Святий Миколай.

   Вітаємо усіх краян зі святом Миколая. Запрошуємо на перегляд  книжкових надходжень, подарованих Вами та хочемо щиро подякувати: Віолетті Блощинській, Юрію Ципочці, Ларисі Гільтайчук, Марії Гошовській, Зінаїді Антіповій, Юрію Дегтярьову, Оксані Грищенко, Любі Турелик, Олі Деркачовій, Наталії Мулі, Оксані Чабан, Богдані Труханівській, Галині Кошай, Зоряні Устяник, Олені Синегіній, Анастасії Чейз, Надії Гнилиці, Олені Красій, Ірині Піндак, Людмилі Свириденко, Ірині Попович, Тетяні Ладан, Андрію Фединцю, Віктору Данілову та всім-всім не названим, хто долучається до такої потрібної усім доброї справи.

 

 

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка