Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація поетичного доробку Т.Кутузової



15 грудня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка у рамках засідання Клубу любителів слов’янської поезії відбулася презентація поетичного збірника Тетяни Кутузової «Мелодія душі».

  Тетяна Кутузова (Веселова) народилася в родині військовослужбовця в місті Івано-Франківську. Дитинство, крім України, пов'язане із селищем Печенга Мурманської області та Калінінською областю Росії, юність - із закінченням школи і отриманням вищої педагогічної освіти у рідному місті.

  Друкувалась в «Альманасі» обласного Клубу любителів слов'янської поезії. «Мелодія душі» - її перша поетична збірка.

  Модератор зустрічі Ольга Марчевська, представляючи Тетяну Кутузову, наголосила, що вона - автор вдумливий, автор з великим життєвим досвідом, яким сьогодні ділиться з читачем та дає йому дуже мудрі поради через свої поетичні твори.

  У своєму виступі Тетяна Кутузова розповіла, що презентована поетична книжка присвячена світлій пам'яті її батька, який був  першим читачем та рецензентом. Гості літературно-мистецької вітальні обласної бібліотеки мали можливість прослухати в авторському виконанні поезії, які увійшли до збірки.

  Із щирими словами захоплення та вдячності до поетеси звернулися її друзі та шанувальники, зокрема, Ольга Марчевська, Петро Федорів, Стефанія Шкандрій та багато інших.

  Родзинкою свята стала пісня «Только ты» у виконанні місцевого барда Мартина Небоги.

  На завершення модератор зустрічі Ольга Марчевська від імені усіх присутніх подякувала дирекції та колективу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка за багатолітню співпрацю, а Тетяна Кутузова подарувала читачам ОУНБ свою поетичну збірку «Мелодія душі».

Презентація пройшла в теплій та дружній атмосфері.


 

 

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка