Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Культорологічна студія „З потоку мистецької душі”



4 грудня 2013 року відділ літератури з мистецтва у рамках співпраці з Інститутом мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника провів культорологічну студію „З потоку мистецької душі”.

   Основним завданням обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка в рамках співпраці з Інститутом мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника є оптимальне поєднання потреб користувачів з інформаційно-дозвіллєвими можливостями книгозбірні.

    Мета проведення культурологічних студій: залучати молоде покоління до читання, популяризувати кращі зразки літератури з мистецтва. Такі зустрічі відіграють важливу роль у формуванні інформаційної культури користувачів. Тому, працівники відділу провели екскурс нових надходжень мистецьких видань.

  Студія пройшла у форматі диспуту, який провела викладач Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Ірина Костюк. Вона зазначила, що такі заходи допомагають студентам пізнавати себе, розкривати таланти, розуміти власну національну гідність.

Учасники мали змогу прослухати низку пісень на поезію Ліни Костенко та на власні слова у виконанні Ірини Костюк, барда Лесі Федунків і студента кафедри дизайну Василя Черняка.

    Завідувач відділу літератури з мистецтва Галина Пристай, зазначила, що мистецтво - це мова, яка не знає меж і завжди знайде шлях до Душі. Подякувала всім, хто долучився до проведення студії, та запросила й надалі користуватися послугами бібліотеки, її електронними ресурсами, брати участь у просвітницьких та інформаційних заходах книгозбірні.

 

 

Оновлено 30-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка