Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Чим більше мов ти знаєш, тим більше у тобі свободи



Людмила Жирик, заступник директора ОУНБ ім. І Франка і керівник ІРЦ «Вікно в Америку», на запрошення директора Долинської ЦРБ Людмили Фреїв взяла участь у круглому столі, основним питанням якого було обговорення діяльності Клубу розмовної англійської мови, методика його організації, робота з учасниками.

  На круглий стіл були запрошені Юрій Цибій, керівник клубу London Club в м. Івано-Франківську та Роксолана Грабко, активна учасниця клубів англійської мови, студентка ПНУ ім. В.Стефаника. На засіданні була присутня Роберта Ілейжер, волонтер Корпусу Миру в Україні, Наталія Іванів, координатор редколегії  Долинської районної шкільної газети «Бревіс» та Ліліана Хомишин, кореспондент газети «Добра справа». В дискусії взяли участь працівники бібліотеки.
  Учасники заходу обговорили питання вивчення англійської мови в рамках клубів, поділилися досвідом роботи: інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», який діє в обласній бібліотеці ім. І.Франка з 2004 року за сприяння Посольства США в Україні, діяльності London Club - клубу для спілкування англійською мовою в м. Івано-Франківську, клубу англійської мови, який створений в Долинській ЦРБ.
Обговорювалися проблеми залучення учасників до клубів, реклами їх діяльності, співпраці з громадянами США, які на даний час проживають в Україні, а також використання потенційних лідерів клубів для проведення засідань.
  Працівники Долинської ЦРБ отримали багато корисної інформації та методичних порад, які вони використовуватимуть в роботі з користувачами бібліотеки.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка