Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дорогі друзі!



Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка, інформаційно-ресурсний центр "Вікно в Америку" має для вас чудову пропозицію, завдяки якій ви можете вдосконалити як свої знання з англійської, так і отримати сучасну та корисну інформацію щодо медіаграмотності!

Англійська мова на допомогу медійній грамотності

Масовий відкритий онлайн-курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (MООС) - безкоштовна програма, яка пропонується до Вашої уваги за підтримки Посольства США в Україні. Цей курс англійської мови допоможе учасникам навчання стати краще поінформованими щодо медіаграмотності і сучасних засобів масової інформації. Рівень курсу приблизно B1 за шкалою European Common Framework of Reference.
Участь у курсі може бути або 1) повністю онлайн, або 2) в Інтернеті та у групах з фасилітатором, які будуть збиратися один або двічі на тиждень у центрах «Вікно в Америку». Учасники, які пройшли навчання за будь-яким із цих варіантів, отримають Свідоцтво про проходження курсу, видане Університетом штату Пенсільванія або Сертифікат Coursera. Курс розпочнеться 3 квітня 2017 р. і продовжуватиметься приблизно 5 тижнів.
Центр «Вікно в Америку», в якому будуть працювати групи слухачів Масового відкритого онлайн-курсу «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» з фасилітаторами, розташований в  місті Івано-Франківську, вул. Незалежності, 46, телефон для довідок 0342 532440. Щоби зареєструватися для курсу з фасилітатором у центрі «Вікно в Америку». Кількість слухачів у групах з фасилітаторами буде обмежена і залежатиме від можливостей центру «Вікно в Америку». Якщо Ви не можете брати участь у заняттях з фасилітатором, ми пропонуємо Вам пройти онлайн-курс самостійно.
Для реєстрації власне на МООС «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (і самостійно, і в групі з фасилітатором), будь ласка, йдіть за таким посиланням:  https://www.coursera.org/learn/media

Додаткова інформація про MООС від Університету штату Пенсільванія

Про цей курс: Ласкаво просимо до курсу «Англійська мова на допомогу медіаграмотності»! Цей курс призначений для не-носіїв англійської мови, хто зацікавлений в отриманні додаткової інформації про медіаграмотність у США. У цьому курсі ви аналізуватимете різні типи засобів масової інформації; такі як газети, журнали, телебачення і соціальні медіа. Цей курс також дасть Вам можливість краще зрозуміти роль засобів масової інформації в нашому житті одночасно зі збагаченням Вашого словникового запасу і отриманням мовних навичок, необхідних для аналізу того, що Ви читаєте і дивитеся. Перший блок у цьому курсі присвячений вступу до медіаграмотності і дасть Вам можливість оцінити свій рівень медіаграмотності. У другому блоці, Ви дізнаєтеся, як відрізняти у засобах масової інформації факти від поглядів і думок. У наступному блоці основна увага буде приділена відмінностям між соціальними медіа і традиційними засобами масової інформації. У четвертому блоці Ви вивчатимете, як стать і особистість розглядаються в засобах масової інформації. У заключному блоці курсу Ви продемонструєте свою підвищену медіаграмотність через кульмінаційний заключний проект про соціальні мережі.
Будь-хто може безкоштовно пройти цей курс і отримати Свідоцтво про проходження курсу від Університету штату Пенсільванія. Якщо ви хочете безкоштовно отримати Сертифікат Coursera, будь ласка, заповніть форму фінансової допомоги.
Розробка цього курсу фінансувалася Програмою з вивчення англійської мови Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Якщо не вказано інше, всі навчальні матеріали доступні для повторного використання, адаптації для інших потреб і вільного поширення відповідно до ліцензії 4.0 Attribution Creative Commons.

 

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка