Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Назустріч улюбленому письменнику



26 грудня у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулась прес-конференція присвячена початку реалізації проекту „Назустріч улюбленому письменнику”.

  „Поступовий гурт франківців" спільно з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І.Франка розпочинає реалізацію проекту „Назустріч улюбленому письменнику".
  Проект реалізується за підтримки івано-франківських видавництв „Лілея НВ" та „DISCURSUS", а також Профкому студентів та аспірантів Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. Світлини письменників та супровід заходів забезпечує Івано-Франківська обласна організація Національної спілки фотохудожників України.
  Читацька активність в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка дозволила нам побачити літературні уподобання мешканців Івано-Франківщини. Серед улюблених письменників прикарпатців ми виокремили наразі десять, з яких і розпочинаємо наш проект. Серед них: Ю. Андрухович, Т. Прохасько, Т. Малярчук, М. Ткачівська, О. Деркачова, С. Процюк, М. Вайно, Є. Баран, Г. Петросаняк та О. Слоньовська.
  Методика реалізації проекту надзвичайно проста: у наших партнерів Ви отримуєте опитувальник (анкету), в якому відповідаєте на 10 запитань з життя і творчості письменника, а натомість одержите книжкову закладку з художнім фото та біографією улюбленого автора. У випадку правильної відповіді на всі запитання Ви будете запрошені на затишний вечір-зустріч з письменником і матимете шанс отримати в подарунок книги з автографом автора.
  Нашим проектом ми прагнемо якнайбільше познайомити галичан з сучасною літературою краю, популяризувати її, а також здійснити своєрідний зріз знань прикарпатців про письменників Івано-Франківщини та їх творчість.


http://report.if.ua/lyudy/frankivci-zmozhut-zustritysya-z-ulyublenym-pysmennykom-yakshcho-zapovnyat-anketu/
http://kurs.if.ual
https://www.youtube.com/watch?v=wXvZXrUkaA4
http://westnews.com.ua/nazustrich-pismenniku-prikarpatska-literatura-staye-blizhchoyu/
http://pravda.if.ua/news-112934.html
http://www.galka.if.ua/frankivtsiv-zaproshuyut-na-zustrich-z-prikarpatskimi-pismennikami/

 

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка