Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Поетична зустріч у бібліотеці



19 жовтня 2016р. в Івано-Франківській обласній бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація поетичної збірки Любов Гнатишин «За обрій птахою пірну».

Щось душу тяготить,

Та сил уже нема.

І сльози ось вже просяться на очі,

Рука сама біжить до вічного пера.

Модератор зустрічі - директор бібліотеки Людмила Бабій представила гостям поетесу Любов Гнатишин та її першу збірку віршів «За обрій птахою пірну». Любов Гнатишин уродженка Івано-Франківська довгих тридцять два роки йшла до своєї збірочки. Цей шлях був нелегкий з болючими втратами і перемогами, але сильна жінка змогла вистояти, тому, що її вела любов до життя, а свій біль і переживання виливалися в поетичні рядки.

«Мої вірші - це роздуми про добро і зло, про жіночу долю, про життя,про кохання, замилування красою природи в різні пори року. Це любов до людей, до рідного краю. Це віра у справедливість. Віра в Бога, а також надія на краще, якщо ми люди. Будемо жити серцем і прислухатися до пісні своєї душі, творити добро і світло». - каже автор.

 Збірка віршів «За обрій птахою пірну» вийшла у видавництві «Місто НВ» у 2016році., складається з семи розділів різної тематики   ілюстрована малюнками Наталії Бурсук.

Не сумуй, що осінь на порозі,

Вітерець листочки розвіва.

Відпочинеш трохи у «барлозі»

Й знов прийде нев'януча весна

Виступили на поетичному вечорі: Наталя Бурсук, Олександра Вандяк, Михайло Федюк.

Присутні на зустрічі мали змогу насолодитися чарівним світом поезії Любов Гнатишин під звуки  мелодій у виконанні композитора, соліста-органіста Сергія Слижука та ознайомитись з виставкою вишиваних картин-образів авторки книги.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка