Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

До уваги мандрівників! Путівник «Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати».



Літо. Пора відпусток. Час для організації цікавих мандрівок. А допоможе вам в цьому книга «Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати», котра нещодавно поповнила книжковий фонд відділу загального читального залу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка і яка познайомить вас з мальовничими куточками нашої країни.

Путівник «Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати» чудовий подарунок усім, хто цікавиться історією, пам'ятками та культурою нашого краю.

Звісно, неможливо втиснути в таку кількість сторінок усе про місця, які варто відвідати. У виданні ви знайдете інформацію про видатні археологічні пам'ятки та печерні міста, замки й фортеці, садиби й палаци, національні парки та біосферні заповідники, графік роботи деяких музеїв, а також телефони готелів і багато іншої корисної інформації. Подано історичну довідку майже про кожний куточок та відомості щодо походження назви.

Якщо маєте бажання побувати в українській Венеції або на одній з найбільших площ Європи, побачити найчарівніші печери з кристалічними чи гіпсовими утвореннями, потрапити під час цвітіння в Долину нарцисів чи на поля тюльпанів, подивитися на вулкани, поплавати в термальних джерелах або в українському Байкалі, зануритися в Азовське чи Чорне море, піднятися на Говерлу або Демерджі. Пройтися вуличками Пантикапея чи Херсонеса, відвідати Збаразьку фортецю й острів Хортиця, тоді ця книга для вас.

Тож запрошуємо вас для ознайомлення з путівником «Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати» до відділу загального читального залу нашої бібліотеки. Розкривайте книгу, складайте маршрут і вирушайте в захопливу подорож! Чарівна країна, у якій ми живемо, не залишить байдужим жодного, хто хоч раз погляне на неї по-іншому!

 

Україна. 500 чарівних куточків, які варто відвідати : путівник / укл. Т. Лагунова. - Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014. - 416 с. : іл.

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка