Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Івано-Франківські бібліотекарі зустрічають польських колег



Івано-Франківська обласна бібліотека приймає делегацію давніх партнерів – бібліотечних працівників з Воєводської публічної бібліотеки в м. Ополє (Республіка Польща) на чолі з директором п.Тадеушем Хробаком.

    У рамках Угоди про співпрацю між головними бібліотечними закладами Івано-Франківщини та Опольського воєводства до нас завітали колеги і друзі з Польщі..
     У складі делегації від Воєводської публічної бібліотеки в м. Ополє:

 

 

        Тадеуш Хробак – директор
        Аліція Щегельняк – працівник відділу абонементу
        Мирослава Вонсович – працівник інформаційного відділу
        Єва Дорош – працівник інструктивно-методичного відділу
        Аліція Млинарчик – керівник поліграфічного відділу
        Роберт Дудек – водій.

     Гості з міста-побратима Івано-Франківська познайомилися з діяльністю обласної книгозбірні, досвідом роботи бібліотек Тлумацького, Долинського, Верховинського районів та Болехівської міськради. Усюди польську делегацію радо вітала бібліотечна спільнота нашої області, представники місцевої влади і польських товариств.

      23 квітня 2012р. в обласній бібліотеці ім. І.Франка відбувся круглий стіл за участю бібліотечних фахівців двох країн, керівників управління культури ОДА, де була підписана виконавча угода про співпрацю головних бібліотечних закладів нашого краю та Опольського воєводства на 2012-2013 роки.
      Директор ОУНБ ім. І. Франка Людмила Бабій представила польським колегам оглядову мультимедійну презентацію про нашу багаторічну партнерську співпрацю та перебування фахівців з м. Ополє на теренах нашого краю, зустрічі у різних бібліотечних установах області. 
      Присутні мали можливість переглянути розгорнуту книжкову виставку з нагоди 350-літнього ювілею обласного центру „Івано-Франківськ. Ополє. Бібліотеки-партнери: бережемо традиції, будуємо сьогодення”, яка представляє розмаїття видань про наше місто українською та польською мовами, власну видавничу продукцію.
       
      Бібліотекарі з м. Ополє повезуть додому найкращі враження про Івано-Франківщину та очікуватимуть нових зустрічей з Україною та її людьми.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка