Пошук
Архіви

Участь у районному семінарі бібліотекарів Снятинщини ( snlib.at.ua )

Директор Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Людмила Бабій взяла участь у семінарі бібліотечних працівників Снятинської ЦБС, який відбувся на базі філії с. Джурів.

У семінарі взяли участь заступник начальника управління культури ОДА Василь Тимків, головний спеціаліст управління культури ОДА Мирослава Цюцьмаць, директор головної книгозбірні області Людмила Бабій, завідувач Снятинського районного відділу культури Євстахій Зелез, директор Снятинської ЦБС Мирослава Будаковська. Учасників семінару привітала голова Джурівської сільської ради Ірина Заграновська.
На семінарі йшлося про роль сільської бібліотеки у житті місцевої громади. У своєму виступі Людмила Бабій наголосила на важливій місії бібліотек у забезпеченні потреб в одержанні необхідної інформації усіх верств населення, проведення культурно-просвітницької діяльності з метою залучення громади до читання засобами наочних та інтерактивних форм бібліотечної роботи у співпраці з владними структурами на місцях, закладами культури та освіти, громадськими об’єднаннями громадян. Вона вела мову про роль активної участі в обласних та районних семінарах, тренінгах, конкурсах для самореалізації та підвищення фахової майстерності.
Під час семінару відбулося підведення підсумків районного етапу обласного конкурсу „Творчі таланти бібліотекарів Івано-Франківщини”, оголошеного ОУНБ ім. І.Франка. У розмаїтті творчих захоплень бібліотечних працівників Снятинщини були представлені вишиті сорочки, картини та рушники, ґердани, композиції з бісеру та живих квітів, акварельні роботи, кондитерські вироби.
Після семінару відбувся творчий звіт аматорських колективів Снятинського району.

 

Коментарі виключені.