Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Клуб історії у центрі «Вікно в Америку»



21 серпня 2016 року в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося відкриття нового клубу – Клубу любителів історії, який буде проводитися англійською мовою. Його керівником став Томас Барефут, волонтер Корпусу Миру в Україні, американець, який впродовж наступних двох років житиме і працюватиме в місті Івано-Франківську.

Томас Барефут за фахом є істориком, закоханим в свою професію, і саме він зініціював створення такого клубу, де б усі бажаючі мали можливість довідатися багато нового та цікавого, а також вдосконалити свої розмовні навички англійської мови.

Перше засідання відбулося на тему «Передісторія/Prehistory». На ньому учасники заходу довідалися про історію людини та західної цивілізації, як первісні люди вели своє життя в кочових умовах, як створювалися міста та держави по всьому Близькому Сходу. Цікавими були факти про культурні досягнення цих людей - їхнє мистецтво, ювелірні вироби та виготовлення зброї.

Томас Барефут провів презентацію, організував дискусію, під час якої відвідувачі обговорювали наступні питання: якою є ваша концепція передісторії; чи все, що відображено у фільмі «10000 років до Різдва Христового», є міфом і пригодами, чи все так і було в дійсності; чи був це час боротьби та поневірянь для людей того часу, які бродили по ранніх нетрях Землі та багато іншого.

Історії починаються з самого початку. Ми сподіваємося, що наш початок буде успішним і цікавим, адже все нове несе корисну інформацію, знання. А ще - це хороша можливість у практикуванні розмовної англійської мови!

Тож запрошуємо всіх, хто цікавиться історією та вивченням англійської мови, щонеділі о 12 год. у центр "Вікно в Америку" за адресою: вул. Незалежності, 46!

Наша сторінка у соціальній мережі Facebook:  Ivano-Frankivsk History Club - Discussion Page

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка