Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Семінар-тренінг «Динамічна і комфортна англійська»



8-9 червня 2016 року в Американському Домі в Києві за сприяння Посольства США в Україні відбувся тренінг для координаторів та волонтерів інформаційно-ресурсних центрів “Вікно в Америку”, які діють в обласних книгозбірнях України. Темою семінару була “Динамічна і комфортна англійська: інноваційні підходи до практики розмовної англійської мови”.

  Івано-Франківськ на тренінгу представляли Людмила Жирик, координатор центру Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка, та Маркіян Тхір, волонтер клубу розмовної англійської мови.
   Модераторами тренінгу були американські та українські фахівці: Кевін МакКафі, Крісті Енн Хофланд, Сенека Райєн, Тадеус МакКлірі, Тетяна Стрельченко, Олена Сухініна, Олеся Дмитрієва та Наталія Черевко.
Метою тренінгу було надати максимальну допомогу організаторам різноманітних заходів в рамках клубів розмовної англійської мови, використовуючи інноваційні підходи, незвичні, активні методи вивчення англійської мови та їх застосування в розмовній практиці. Це допоможе відвідувачам подолати проблеми у спілкуванні, навчить працювати в групах, використовуючи діалогове мовлення, підвищить і вдосконалить рівень знання мови.
  Отримавши інформацію про передові методи вивчення та навчання англійської мови, учасники тренінгу впроваджуватимуть на практиці ці знання і вже найближчим часом на відвідувачів клубу чекають приємні несподіванки.

  Тож запрошуємо всіх, хто хоче вивчати і практикувати англійську мову, до нас на засідання клубу, які відбуваються кожного четверга о 16 год. за адресою: вул. Незалежності, 46, ІРЦ "Вікно в Америку".

 

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка