Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літня подорож до “Вікна в Америку”.



  Учні Богородчанської загальноосвітньої школи разом з вчителями англійської мови Лободою Іриною Миколаївною та Паславською Уляною Теодозіївною приїхали до обласної бібліотеки з метою ознайомлення з діяльністю проекту «Вікно в Америку».
  Керівник  проекту Жирик Л.І. розповіла про діяльність центру, його ресурси, а також представила  різноманітні клуби:  клуб  розмовної англійської мови, клуб  з перегляду фільмів мовою оригіналу, ігровий клуб.
  Учні   ознайомилися з фільмами центру і вибрали найцікавіший   для перегляду, а згодом й для його обговорення.
  Слухачі мали можливість самостійно подорожувати інформаційно-ресурсним  центром з метою ознайомлення з його фондами, періодичними виданнями, фільмами, аудіокнигами, енциклопедіями, словниками, книгами країнознавчої тематики. Для них були представлені ігри англійською мовою«Srabble»,   «Bananagrams», «Apples to apples», які використовуються  для кращого засвоєння лексики та нових слів.
 
   В ході інтерактивного навчання учні вчаться критично мислити, приймати участь у дискусіях, спілкуватися з іншими людьми. Для цього в мовних таборах застосовуються рольові ігри, парна і групова робота.

 

 

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка