Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Літні мовні табори у бібліотеці



    Одним із нестандартних підходів до вивчення іноземних мов є створення літніх мовних таборів, які покликані спонукати школярів практично застосовувати знання, отримані упродовж навчального року. У цих таборах діти матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати свої знання у різних формах діяльності. Саме через таку діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і дізнаються багато нового. Під час перебування у літніх мовних таборах дитина зможе здобути необхідні мовні навички, подолати мовний бар'єр, удосконалити свою розмовну мову.
    Першими до бібліотеки завітали учні Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №11 з поглибленим вивченням англійської мови. Заняття у літніх мовних таборах проходитимуть у формі спілкування, за допомогою  настільних лексичних ігор, читання книг мовою оригіналу, обговорень, переглядів американських фільмів, мультфільмів, документальних фільмів, організацією квестів та вікторин. Великого зацікавлення викликав перегляд мультфільму із серії «Це — Америка, Чарлі Браун», який в цікавий спосіб розповідає про життя американських школярів.
    А ще для учасників табору була приємна несподіванка. До нас приєднався Томас Барфут, волонтер Корпусу Миру в Україні, який прибув до Івано-Франківська і прийшов ознайомитися з діяльністю центру «Вікно в Америку». Він поспілкувався з учнями, розповів їм про свій рідний штат Пенсильванія, місто Піттсбург, про американську школу, спорт та багато інших цікавих фактів про США.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка