Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Різні країни – різні культури



14 квітня 2016 року в інформаційно-ресурсному центрі „Вікно в Америку” Івано-Франківської ОУНБ ім. І.Франка в рамках відзначення року англійської мови в Україні відбувся захід англійською мовою, приурочений ідентичності різних країн, їхніх народів, мови, культури.

  Кожна країна володіє унікальною культурою і особливостями життя, які формуються в процесі історичного розвитку держави. Цікаві факти про різні країни світу довідалися учасники заходу, які розповідали багато дивовижних, унікальних і пізнавальних відомостей про різні куточки планети, в яких вони побували.
   В будь-якій країні є щось, про що майже ніхто не знає. І ми спробували зазирнути в історію деяких країн, а саме Сполучених Штатів Америки, Грузії, Великобританії, Франції, Польщі, Хорватії, Чехії, деяких країн Східної Азії: Китаю, Японії, Кореї. Серед учасників були люди, які відвідали більше ніж 15 країн світу, і вони намагалися донести інформацію про культуру цих країн - у цікавій формі та з маловідомими фактами. Особливо захоплюючими були розповіді про східні країни, адже ці нації  відрізняються своїми традиціями, звичаями, способом життя. Ми ділилися фактами про життя людей цих країн, їхню мову, традиції, кухню, природні явища та мистецьке життя.
   Можна подорожувати хоч усе життя, вважаючи себе знавцем країн і континентів, але до кінця пізнати кожен куточок земної кулі практично неможливо. Але такі засідання-дискусії дають можливість пізнавати щось нове, і разом з тим вдосконалювати свої розмовні навички англійської мови.
  Тож запрошуємо до нашого клубу розмовної англійської мови щочетверга о 16 год. за адресою: вул. Незалежності, 46, телефон 0342 532440.

 

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка