Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Знайомтесь: Велика Британія



18 березня в інформаційно-ресурсному центрі “Вікно в Америку” відбувся інформаційний урок для учнів 10-Б класу Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №11 з поглибленим вивченням англійської мови. Цей захід відбувався в рамках відзначення 2016 року як року англійської мови в Україні, проголошений Президентом України Петром Порошенком, а також в рамках співпраці з колективом вчителів та учнів вищевказаної школи.

   Жирик Л.І., керівник проекту, представила цікаву інформацію у вигляді мультимедійної презентації про історію, культуру, живопис та театр Великої Британії, її традиції та звичаї. Ми говорили про державний устрій, національні символи, етнічні групи, мову та її діалекти Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

   Під час обговорення використовувались рольові та інтерактивні ігри для вдосконалення розмовних навичок та вміння спілкуватися англійською мовою.

   Була підготовлена і проведена вікторина на знання різних відомостей про Велику Британію, під час якої учні практикували свої розмовні вміння у формулюванні запитань, формуванні речень та використанні фразеологічних зворотів.

  Окремим розділом заходу було публічне читання мовою оригіналу. Ми згадали великого англійського драматурга, актора, національного поета Англії Вільяма Шекспіра. Учні прочитали його сонети мовою оригіналу - англійською, а також переклади на українську.

  Також було організовано книжково-ілюстровану виставку з фондів бібліотеки, з якою учні ознайомилися і обговорили.

 

Оновлено 16-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка