Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн-тренінг «Техніка ефективного пошуку роботи, працевлаштування та кар’єрного зростання»



07 червня 2023 року в рамках реалізації проєкту «ВільноХаб: працевлаштування», який діє в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка, було проведено онлайн-тренінг «Техніка ефективного пошуку роботи, працевлаштування та кар’єрного зростання», організованого для молодих людей віком 16-35 років, які перебувають на обліку у Городенківському управлінні Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Такі заходи відбуваються завдяки налагодженій співпраці обласної книгозбірні з Івано-Франківським обласним центром зайнятості. Спікеркою тренінгу була Л. Жирик, координаторка проєкту.

Основними питаннями до обговорення були наступні:

-         як правильно вибрати сферу діяльності, щоб організувати своє кар'єрне зростання, передбачити всі пастки на своєму шляху, як навчитися розподіляти свої сили і час, уміти обирати потрібні цілі, ставити перед собою завдання;

-         джерела пошуку роботи;

-         основні правила складання резюме, мотиваційного листа;

-         підготовка до співбесіди з роботодавцем, як правильно поводитися на співбесіді.

Разом з учасниками заходу виконали інтерактивні вправи, пройшли SWOT-аналіз особистості, обговорили особистий план кар'єрного розвитку, навички для успіху. Для цього можна використовувати Національну освітню платформу актуальних знань та навичок Дія.Освіта, де можна виробити індивідуальну траєкторію навчання, освоїти нову професію, прокачати цифрові навички, передивитися освітні серіали.

Проєкт «ВільноХаб» та новий напрямок з працевлаштування втілюється у межах програми Мріємо та діємо, яка впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX in Ukraine.

Запрошуємо у наш бібліотечний простір!

Cвітлини

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка