Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча зустріч Meet & Greet в рамках діяльності інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку»



23 травня 2023 року фахівці Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка, які працюють в міжнародному проєкті «Вікно в Америку»/Window on America взяли участь у робочій зустрічі Meet & Greet з резиденткою з англійської мови Меган Абрахамсон. Зустріч ініційовано Анастасією Макрідіною, координаторкою американських просторів, Американський дім в Києві/America House Kyiv. Спікеркою також була Валентина Пашкова, координаторка американських центрів Посольства США в Україні, яка привітала учасників заходу і висвітлила питання підтримки центрів необхідними матеріалами, оцінила роботу у такий непростий час.

Виходячи з проведеного опитування координаторів і відвідувачів центрів, всі зацікавлені в додатковій підтримці з боку Американського дому, особливо було багато позитивних відгуків від співпраці з попередньою резиденткою з англійської мови Клер. Для поновлення співпраці і відбулася ця зустріч, метою якої було надати можливість познайомитися з Меган та отримати інсайти щодо її ролі, а також розглянути та обрати потенційні програми, які Меган могла б провести з координаторами проєкту та бібліотечною авдиторією.

Зустріч розпочалася коротким вступом, щоб встановити контекст для зустрічі та спілкування. Кожен учасник представився, звідки він/вона і якою є діяльність «Вікна в Америку» на даний час, познайомилися з новими координаторами з Маріуполя, Харкова, Полтави. Тоді Меган провела ice-breakers активності, щоб створити атмосферу кращої взаємодії та довіри.

Меган надала детальну інформацію про різні програми та ініціативи, які вона може організувати. Також обговорили питання реєстрації на ці заходи.

Cвітлини

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка