Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студія для вчителів англійської мови: бібліотечні ресурси на допомогу



14 березня 2023 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка (директор – Бабій Л. В.) відбулася Профі-студія для вчителів англійської мови на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій у викладанні англійської мови в умовах дистанційного навчання». Модераторкою заходу була Жирик Л. І., координаторка центру. Учасники студії – вчителі англійської мови навчальних закладів міста та області, які проходять курс підвищення кваліфікації в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (керівник курсів – Косенко Ю. В., методистка англійської мови кафедри суспільно-гуманітарних наук інституту).

Вчителів було ознайомлено з сучасними бібліотечними навчально-методичними ресурсами з вивчення та викладання іноземних мов, онлайн ресурсами. Мета заходу полягала в аналізі поняття «інформаційно-комунікаційні технології» та окресленні основних шляхів їх використання в процесі навчання англійської мови.

Використання інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання англійської мови є важливою методичною проблемою. Учні повинні вміти застосовувати різноманітні комп'ютерні програми, соціальні мережі, блоги у процесі вивчення англійської мови, оцінювати можливі ризики використання тих чи інших Інтернет-ресурсів, добирати корисні матеріали та застосовувати сучасні ґаджети у процесі вивчення іноземних мов. Тому на сучасному етапі розвитку методики викладання англійської мови ця тема є актуальною.

Учасники студії отримали чимало цікавої інформації, яку можуть використовувати у навчальному процесі.

Cвітлини

Оновлено 23-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка