Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тренди сучасної освіти: заходи на відзначення Тижня цифрової освіти



22 та 24 листопада 2022 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка в рамках Тижня цифрової освіти, який щорічно триває з 21 до 27 листопада з ініціативи національного проєкту Дія.Цифрова освіта, але цього року переноситься, відбулися два онлайн заходи для вчителів англійської мови навчальних закладів міста та області, які проходять дистанційне навчання в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (керівник навчання – Косенко Ю. В., методистка англійської мови інституту). Заходи модерувала Жирик Л. І., координаторка центру.

Головна мета заходів - допомогти педагогам посилити цифрові навички, щоб потужніше проявляти себе в професії, швидше навчатися і передавати свої знання учням, бути в безпеці онлайн. На заходах були представлені онлайн ресурси для навчання англійської мови, ознайомлено вчителів з англомовними навчальними платформами Tune into English, Vocaroo, Mentimeter, StoryBoardThat. Разом навчилися працювати з онлайн ресурсом LearningApps - створювали інтерактивні вправи в чотирьох напрямках: усне мовлення, письмо, аудіювання, граматика.

Також пройшли сеанс гри для вивчення мови за допомоги онлайн ігор: Free Rice, яка сприяє вивченню лексики та Kahoot!, ігрова навчальна платформа, яка використовується як освітня технологія. Її навчальні ігри - це створені користувачем тести з варіантами відповідей, до яких можна отримати доступ через веб-браузер або Kahoot! додаток.

 

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка