Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студія «Профільне навчання іноземної мови учнів старшої школи»



30 вересня 2022 року керівниця інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Людмила Жирик провела лекцію в рамках профі-студії – спільного проєкту бібліотеки з Івано-Франківським інститутом післядипломної педагогічної освіти. Слухачами були вчителі англійської мови ліцеїв міста Івано-Франківськ та області, які проходять дистанційні курси підвищення кваліфікації (куратор – Косенко Ю. В., методистка англійської мови інституту).

Мова йшла про профільне навчання як вид диференціації й індивідуалізації навчання, що дає змогу повніше враховувати інтереси, нахили і здібності учнів, їхні можливості, створювати умови для навчання старшокласників відповідно до їхніх освітніх і професійних інтересів і намірів щодо соціального і професійного самовизначення. Профільне навчання є одним із ключових напрямів модернізації та удосконалення системи освіти у контексті соціального та професійного самовизначення і відповідності вимогам сучасного ринку праці.

Під час заходу модераторка розповіла учасникам про те, що сьогодні бібліотека може запропонувати вчителям на допомогу в роботі з учнями, якими є наші інформаційні ресурси: навчально-методичні матеріали, тренінги, настільні ігри тощо.

Також вчителям була надана інформація про онлайн ресурси при навчанні англійської мови і було проведено майстер-клас по роботі з англомовними платформами TuneIntoEnglish, LearningApps, FreeRice та інші.

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка