Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь ІФОУНБ ім. І. Франка у флешмобі #Бібліотекаспільнодія: відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек



30 вересня відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек. Цього року наше професійне свято має гіркий присмак. Та, все таки, бібліотекарі всієї України вирішили, що кожен по своєму, але будемо цей день святкувати.

Вже стало хорошою традицією щороку створювати мотиваційний плакат зі світлинами бібліотек, що відображають суть девізу Української бібліотечної асоціації. Цьогорічний девіз: «Бібліотека - спільнодія для твоєї мрії». І для всіх нас зараз спільною мрією є Перемога у війні з росією. Сучасні бібліотеки є тим простором, де ми всі об'єднуємося та спільно діємо. Кожен з нас на своєму місці робить те, що може, стійко наближаючи нашу велику мрію ‒ ПЕРЕМОГУ.

Цьогоріч Українська бібліотечна асоціація запропонувала шаблон плакату, щоб кожна книгозбірня могла створити власний плакат зі світлинами своєї бібліотеки, що відображатимуть те, як бібліотека об'єднує людей для спільної дії, для підтримки воїнів ЗСУ та внутрішньо переміщених осіб.

Також УБА оголосила флешмоб #бібліотекаспільнодія і  запросила кожну бібліотеку зі своїм унікальним плакатом приєднатися до Всеукраїнського.

Івано-Франківська ОУНБ ім. І. Франка прийняла це запрошення і в соціальних мережах поділилась створеними плакатами, які поділені тематично і висвітлюють різні напрямки діяльності обласної книгозбірні в цей непростий час: міжнародну співпрацю з Воєводською публічною бібліотекою ім. Е. Смолки, м. Ополе (Республіка Польща); краєзнавчий аспект діяльності бібліотеки; діяльність проєкту ВільноХаб програми «Мріємо та діємо» підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб (ВПО); творчий проєкт «Інтелектуальний клуб творчих особистостей «Галицькі кмітливці», спільний з радою Івано-Франківських обласних організацій Товариства винахідників і раціоналізаторів та Спілки наукових і інженерних об'єднань України; співпрацю з науковцями та письменниками краю та України.

Для ознайомлення з плакатами Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка, заходьте за тегами у Facebook #Українська_бібліотечна_асоціація, #бібліотекаспільнодія.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка