Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

1 жовтня – Міжнародний день музики



До Міжнародного дня музики 30 вересня 2022 року у відділі літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнуто книжкову виставку-інформіну «Музика – мистецтво, яке творять серцем!».

Щорічно у перший день жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день музики.

Музика - це чудотворний засіб залучення людей до добра, духовності. Споконвіку людина черпає у цьому чистому джерелі натхнення й силу, світлі сподівання і чисті прагнення. В чарівних мелодіях - радість буття, краса людської душі, велич людини-творця.

Микола Лисенко, Денис Січинський, Микола Леонтович, Борис Кудрик, Мирослав Скорик - це ті великі українці, імена яких завжди із захопленням будуть вимовляти нащадки. Музика ніколи не старіє, вона дозволяє нам поринути в минуле й доторкнутись до майбутнього.

Вітаємо музичні колективи, композиторів, диригентів, викладачів музичних шкіл,  училищ й вищих навчальних закладів, консерваторій з Міжнародним днем музики.

Гостинно запрошуємо читачів у відділ літератури з питань мистецтва на перегляд книжкової виставки-інформіни «Музика - мистецтво, яке творять серцем!». Родзинкою виставки є раритетні видання з фонду відділу. Представлена література допоможе Вам підвищити музично-культурний рівень, розширити світогляд.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка