Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Неймовірні історії життя – з книг



28 вересня 2022 року, напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, бібліотекарки відділу абонементу ОУНБ ім. І. Франка вже традиційно приймали шанованих гостей – підопічних Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування (завідувачка відділу соціально-побутової адаптації Богдана Ботюк).

Година спілкування „Життєвий листопад прекрасних літ: неймовірні історії життя" відбулася у формі презентації друкованих видань, представлених на бібліотечній експозиції „А вже осінь прийшла у мій сад...".

Особливу нішу серед цього книжкового розмаїття займають ті видання, що пронизані мереживом найрізноманітніших неймовірних життєвих історій: драматичних, сентиментальних, або веселих і комічних. Такі книги зазвичай читаються легко, на одному подиху, здатні викликати спогади, сльози і водночас у них назавжди закарбований злет людської гідності, біль втрати, родинні негаразди чи радощі, готовність до самопожертви заради утвердження правди та справедливості.

Головні бібліотекарки відділу Олександра Мосорко та Ольга Черепович підготували і познайомили своїх вдячних слухачів зі щемливими життєвими історіями від знаних письменників: Володимира Лиса і Василя Шкляра, Оксани Кузів і Александра Ґранаха, Ірен Роздобудько і Олени Волинської. Окремою розмовою стала тема духовності, розкрита з допомогою книг „Діялог лікує рани: Блаженніший Святослав Шевчук у розмові з Кшиштофом Томасиком" та „День над ніччю" Ігора Гургули.

З особливою увагою наші поважні друзі ознайомилися з життєписами відомих особистостей, які творили нашу історію, зокрема Катерини Білокур та Любомира Гузара, а також інших значущих постатей, представлених у книжковій серії „Видатні українці".

Не оминули і ще одну важливу для нас тему - книжкову, адже ми зібралися напередодні нашого професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек, яке відмічаємо у день Віри, Надії, Любові і матері їх Софії - 30 вересня.

Тож книжкову життєву історію почули від улюбленого автора Мирослава Дочинця, а найщиріші слова вдячності за співпрацю і побажання миру, добра, успіхів у просвітницькій праці - від п. Богдани Ботюк та Зінаїди Зінько, виконавчої директорки місцевого відділення ВБО „Турбота про літніх в Україні".

Світлини

Оновлено 29-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка