Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтелектуальна власність – потенціал інноваційного розвитку України



16 вересня 2022 року у відділі економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка з нагоди Дня винахідника і раціоналізатора України розгорнута тематична книжкова виставка «Інтелектуальна власність – потенціал інноваційного розвитку України».

Важливість творчої та інноваційної думки для економічного прогресу України і людства в цілому не потребує доведення, адже українські науковці та творці, носії новаторської технічної ідеї щодня роблять вагомий внесок у зміцнення науково-технічного підґрунтя й розбудову інноваційного суспільства в нашій країні.

Тисячі винаходів створюють вчені... Одні відразу йдуть у життя, інші проходять тернистий шлях, допоки їх знайде заслужене визнання. Проте суть залишається та сама: вони активно додають свій внесок у розвиток людства, і цим варто пишатися.

Книжкова виставка «Інтелектуальна власність - потенціал інноваційного розвитку України», що розгорнута у відділі економіко-виробничої літератури знайомить читача із творчими здобутками винахідницького осередку Івано-Франківщини. На ній представлені технічні новинки, які висвітлені в щорічних каталогах «Інтелектуальний продукт вчених і винахідників Прикарпаття» (12 випусків), автобіографічні нариси в 3-хтомнику «Етюди про галицьких кмітливців», довідкові видання «Інтелект клуб: роки діяльності» (2 випуски), біобібліографічний покажчик «Подвижник українського винахідництва» (до 75-річчя Б. Середюка), а також актуальні статті з фахового науково-практичного журналу «Інтелектуальна власність».

Вагомим напрацюванням фахівців головної книгозбірні є завершення роботи над випуском 3-го видання про членів Клубу та їхні винахідницькі доробки, присвяченого 20-річниці заснування Інтелектуального клубу творчих особистостей «Галицькі кмітливці».  

Отож, запрошуємо усіх бажаючих до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, щоб детальніше ознайомитися з книжковою виставкою «Інтелектуальна власність - потенціал інноваційного розвитку України».

Вітаємо наших партнерів - обласні організації ТВР і СНІО України

з професійним святом!

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка