Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ЗАХОПЛИВА ЕКСКУРСІЯ БІБЛІОТЕКОЮ



22 червня 2022 року в Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. І. Франка завітали студенти та їх наставники Надвірнянського фахового коледжу національного транспортного університету зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа».

Було доволі символічно розповідати потенційним колегам про тематично-профільні нюанси бібліотечної праці, ділитися досвідом та характером роботи бібліотеки в умовах нестримного технічного прогресу та в лещатах воєнного стану.

Кожен структурний відділ головної книгозбірні області характеризується індивідуальною сферою діяльності та конкретною специфікою дії, які передовсім спрямовані на задоволення потреб та запитів наших користувачів.

У контексті навчально-виробничої практики студенти дізналися більше інформації щодо схем ведення каталогів, технічних галузей діяльності, особливостей проведення масових заходів та індивідуальної роботи з кожним відвідувачем.

Працівники обласної книгозбірні поділилася досвідом роботи з автоматизованою інтегрованою бібліотечною системою «Koha», яка цьогоріч запрацювала у бібліотеці в тестовому режимі.

Було приємно бачити щиру віддачу та захоплення в очах студентів, які обрали культурно-освітній, інтелектуальний та універсальний фах.

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка