Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Наука і життя. Пошуки, гіпотези, відкриття.



На відзначення Дня науки в Україні, який науковці святкують в третю неділю травня, у відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка діє книжкова виставка „Наука і життя. Пошуки, гіпотези, відкриття”.

 

Складно собі уявити сучасне життя без досягнень науки. Адже лише завдяки науці людство досягло прогресу розвитку, пройшло шлях від перших спроб вивчення світу до космічних польотів та нанотехнологій. Вона значно полегшує наше життя, служить на благо людства і об'єднує людей в прагненні зробити світ кращим. Щоб вшанувати працю вчених і науковців, їх досягнень, якими ми цілком справедливо пишаємося і на яких покладаємо великі сподівання, в Україні було прийнято щорічно, у третю суботу травня, відзначати День науки.

Працівники відділу абонементу Івано-Франківської обласної наукової бібліотеки з нагоди свята Дня науки підготували книжкову виставку, на якій представили підбірку книжкових та періодичних видань з різних галузей знань.

 Привернуть увагу читачів наукові посібники, монографії науковців, праці українських та зарубіжних філософів, серед яких:  довідкове видання «Національний освітньо-науковий глосарій», посібник «Основи науково-дослідної роботи», праці вчених Володимира Качкана, Василя Шендеровського, ряд монографій науковців: Ольги Слоньовської, Володимира Матвіїшина, Тетяни Качак, Михайла Юрія, Максима Дойчика, Оксани Протас, Ніли Зборовської та інші.

З різними науковими трактуваннями пізнання законів, що керують Всесвітом, ознайомлять зарубіжні видання, зокрема, таких авторів як Елен Черскі, Ренс Бод, Даніел Сміт. Дадуть змогу знайти натхнення і можливість дивитися на світ очима геніїв захопливі книги про Ілона Маска, Стівена Гокінга, Стів Джобса.

 Запрошуємо всіх читачів завітати до відділу абонементу на перегляд книжкової виставки, присвяченій Дню науки в Україні.

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка