Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«ПОЕТИЧНІ ЕТЮДИ» ВІД АЛЬБІНИ КУЗІВ



11 травня 2022 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація дебютної збірки «Поетичні етюди» прикарпатської поетеси Альбіни Кузів.

Лірична збірка авторки характеризується образністю, метафоричністю та алегоричністю. Пейзажна лірика плавно зміщує свої акценти на філософську, а сила любови до рідної землі, яка знайшла собі місце у патріотичній поезії, різко переходить на любов особистісну, що реалізовується в інтимній ліриці. Поезія авторки відкрита до читача силою всеохопного бажання відчувати, розуміти та сприймати красу навколишнього світу. 

Привітати поетесу з дебютом прийшов голова міста Івано-Франківська Руслан Марцінків, який завжди підтримує розвиток культури та літератури нашого краю. Принагідно нагадаємо, що книжка авторки «Поетичні етюди» вийшла за підтримки та сприяння міського бюджету.

Не оминули увагою авторку й знані літературні критики та письменники, зокрема голова Товариства письменників та журналістів ім. І. Франка, літературознавець та есеїст Євген Баран, гуморист та краєзнавець Василь Бабій, поетеса Наталія Королевич, палкий прихильник та постійний читач нашої книгозбірні Ярослав Пархуць. Щемкими спогадами та трепетними емоціями ділилися рідні та близькі поетеси, її друзі та знайомі.

На завершення директорка обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка, Заслужена працівниця культури України Людмила Бабій побажала авторці натхнення та нових творчих вершин і, підсумувавши додала, що заходи такого типу додають снаги та сили у такий непростий для нас час. 

Світлини

Оновлено 18-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка