Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Щиро вітаємо польських колег з професійним святом!



08 травня в дружній нам Республіці Польщі щороку відзначається День бібліотекаря, а 08-15 травня – тиждень польських бібліотек, який цьогоріч проходить під гаслом «Бібліотека – світ в одному місці!». Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка щиро вітає наших друзів і колег, польських бібліотекарів, зокрема нашого партнера – Воєводську публічну бібліотеку ім. Емануеля Смолкі (м. Ополе, Республіка Польща) із професійним святом! Бажаємо, щоб ваші бібліотеки завжди були наповнені читачами та новими книгами, підтримки вам від влади та громади, нових звершень у втіленні ваших ідей! Ми безмежно вдячні вам за підтримку у цей складний для нашої України час!

Ми бачимо, як польські бібліотекарі зустрічають в своїх бібліотеках та опікуються українцями, які знайшли у вас прихисток, вимушено пересилившись в Польщу, втікаючи від російського агресора. Польська бібліотечна асоціація підтримує всі звернення та заклики Української бібліотечної асоціації. За ініціативи Томаша Ґрушковського польські бібліотекарі зібрали до Фонду підтримки українських бібліотекарів 5 200 злотих!

Обласна книгозбірня відчуває підтримку свого партнера - Воєводської публічної бібліотеки ім. Емануеля Смолкі (м. Ополе, Республіка Польща). З початком російської повномасштабної навали дирекція та колектив польської книгозбірні телефонували, пропонували допомогу прихистку нас у себе, організували збір гуманітарної допомоги для українських військових та передали її до Івано-Франківська.

В ці дні WBP бібліотека започаткувала акцію «Слова для УКРАЇНИ: Немає вільної Європи без вільної України!». В рамках акції запущено аукціон книг, підписаних авторами і люб'язно наданих видавництвом «АГОРА», видавництвом для дітей «Агора» та видавництвом «Чарне». Гаслом акції обрали «Купуй книгу -  допоможи Україні!». Аукціон триватиме до 31 травня, а всі виручені кошти будуть передані Польській гуманітарній організації (PAH) на допомогу Україні!

Тільки разом ми можемо змінити ситуацію!

Дорогі наші друзі, нехай ваші добрі справи, любов до нас, ваших колег та до нашої країни України повернуться до вас сторицею!

Gratulacje dla polskich przyjaciół i kolegów z okazji Tygodnia Bibliotekarza i Bibliotek!

Cвітлини

 

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка