Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Новорічний подарунок – людям поважного віку



29 грудня 2021 року працівники відділу абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка зустрілися біля головної новорічної ялинки міста зі своїми хорошими друзями – підопічними Територіального центру соціального обслуговування. Цього разу їм було запропоновано новорічно-різдвяний презент-вітання «З величним святом Різдва Христового і Новим роком!!!». Зустріч відбулася в рамках соціального проєкту відділу абонементу «Естафета добра і любові» на підтримку людей поважного віку.

Зустріч організували: завідувачка відділення денного перебування Івано-Франківського центру соціального обслуговування Богдана Ботюк за сприяння відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні», виконавчим директором якого є Зінаїда Зінько, та працівники Івано-Франківської ОУНБ ім. Івана Франка, зокрема, завідувачка відділу абонементу Оксана Качорак та головний бібліотекар Олександра Мосорко.

Працівники бібліотеки, як справжні фахівчині своєї справи, завітали до своїх підопічних не з порожніми руками, а з незаперечно-цінними бібліотечними скарбами - книгами та  журналами, котрі одразу ж зацікавили усіх присутніх. Адже книги про Різдво Христове, Новий рік є особливими - сповнені любові, добра, світла, вони є невичерпним джерелом духовності, міці та сили. Напевне кожен в своєму житті відчував їх особливу магію не один раз.

«13 Різдвяних історій», «Нова радість стала» (улюблені колядки та щедрівки), «Казки Різдва» Богдани Матіяш,  «Біле Різдво» (збірка оповідань), «Різдвяна містерія» Юстейна Гордера, «Вифлеємська ніч» Сельми Лагерлеф - видання, які допомогли наповнити та збагатити нашу святкову зустріч позитивними емоціями, новорічно-різдвяним теплом. Мимоволі у всіх появилися посмішки на обличчях і навіть дощ зі снігом не стали завадою спілкуванню - у дружньому колі продовжували звучати колядки та вірші; присутні обмінювалися подарунками та солодощами, вітали один одного з прийдешніми святами, ділилися приємними миттєвостями, котрі відбулися в році, що минає.

Тож, з величним святом Різдва Христового і Новим роком вітаємо усіх. І до нових зустрічей у прийдешньому 2022 році!

Матеріал підготувала Оксана Качорак.

Світлини

Оновлено 28-03-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка