Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

З НАГОДИ 30-ЛІТНЬОГО ЮВІЛЕЮ ОБЛАСНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ «ГАЛИЧИНА»



Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І.Франка від усієї душі вітає увесь творчий колектив обласного телебачення «Галичина» із 30-літнім ювілеєм і щиро зичить невтомної та плідної праці у непростій сфері регіонального мовлення.

Чудова команда «Галичини» творить надзвичайно цікаві та креативні проєкти, насичені та інформативно збагачені сюжети, яскраві та візуально місткі ролики, які завжди тримають руку на пульсі інформаційних видозмін.

На урочистостях з нагоди ювілею телебачення виступила директорка ОУНБ ім. І.Франка Людмила Бабій, яка подякувала колективу телеканалу «Галичина» за багатолітню творчу співпрацю в популяризації українського писемного слова, за висвітлення культурно-просвітницької діяльності обласної книгозбірні, запрошення до участі в телепрограмах і проєктах, поповнення бібліотечних фондів та вручила грамоти генеральному директору ОТБ «Галичина» Ігорю Дебенку, генеральному директору телеканалу у 1991-2016 рр. Ользі Бабій, заступниці генерального директора Юлії Юзьків, завідувачці редакції новин «Вісті» Лілії Боднарчук, спеціальній кореспондентці Надії Семенкович, адміністратору інтернет комунікацій Наталії Бабійчук, телеоператору Владиславу Семенковичу.

Колектив обласної бібліотеки висловлює щиру вдячність за активну співпрацю та миттєві реакції на наші події, які грамотно, а головне чітко та лаконічно, відтворюються Вашою професійною командою.

Щиросередно зичимо тільки приємних моментів, які нетерпляче чекатимуть Вашого висвітлення та осмислення.

До Вашої уваги святковий відеоролик.

Світлини

 

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка