Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн заходи обласної книгозбірні до Міжнародного тижня освіти 2021



19 та 20 листопада 2021 року працівники інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик та М. Цюпа провели онлайн профі-студії для вчителів англійської мови з метою підвищення професійних та ключових компетентностей педагогічних працівників. Учасниками заходів були вчителі ліцеїв та професійних навчальних закладів, які проходять дистанційне навчання в Івано-Франківському інституті післядипломної освіти педагогічних працівників (керівник курсів – методист англійської мови інституту Косенко Ю. В.).

Учасникам заходів були представлені бібліотечні інформаційні ресурси: методичні посібники для навчання англійської як іноземної, англомовні настільні ігри, онлайн ресурси Державного департаменту США, онлайн платформи для дистанційного навчання. Було проведено майстер-клас з роботи з навчальними ресурсами LearningApps, StoryBoardThat, Jamboard, Free Rice, TuneIntoEnglish. Вчителям проанонсовано програми обміну/навчання в США: OPEN Winter Courses, Fulbright Teacher Exchange Program.

Цього року Тиждень міжнародної освіти відзначається 15-19 листопада - і це є можливістю довідатися про переваги міжнародної освіти та обміну в усьому світі. Ця спільна ініціатива Державного департаменту США та Міністерства освіти США є частиною зусиль із просування програм, які готують до глобального середовища та залучають майбутніх лідерів з-за кордону до навчання та обміну досвідом.

А вже 22-26 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки України спільно з міжнародними партнерами та регіональними представниками проведе Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

ІФОУНБ ім. І. Франка активно підключається до ініціатив проведення таких освітніх заходів і пропонує свої послуги та фонди на допомогу освітянам в різних проєктах.

Світлини

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка