Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Акція „Крок до милосердя” 2021 (проект „Естафета добра і любові” продовжується)



У відділі абонементу ОУНБ ім. І. Франка пройшла тижнева благодійна акція „Крок до милосердя”, яка відбувається щорічно в рамках соціального проекту „Естафета добра і любові” на підтримку людей літнього віку.

З 1 по 7 жовтня, на відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, працівники відділу абонементу Оксана Качорак, Ольга Черепович, Олександра Мосорко, Олександра Храпко організували ряд заходів:

- презентували тематичну книжкову виставку-пошану «Мистецтво жити», де були представлені, зокрема, такі видання: «Благоговіння перед життям» та «Мистецтво жити» С. Геника, «Мистецтво зупиняти час» П. Шоджая, «Я поспішаю жити» Л. Кіндратович, «Жити - значить ніби бути...» М. Рудницької, «Середина життя: духовна криза та шляхи її подолання» А. Грюна, «Роздуми про духовне життя» А. Білика, «Жити з Христом» І. Рибарука, «Книга добра»;

 -  пропонували викладку літературних новинок;

 -  відвідали вдома читачів, котрі за станом здоров'я самі не можуть приходити за книгами;

  -  телефонували тим користувачам, які довгий час не приходять до бібліотеки (здійснено понад 60 дзвінків-запрошень), вітали їх та запрошували до книгозбірні.

Всі, хто завітав до бібліотеки в ці дні - а це понад 40 читачів літнього віку, отримали лимонно-тістечкові подарунки «На здоров'я».

Отож, загальними зусиллями всі ми можемо і повинні робити все, щоб життя людей старшого віку було якіснішим, різноманітнішим, повноціннішим та таким, що приносить задоволення. Саме це і має на меті акція „Крок до милосердя".

Світлини

Оновлено 25-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка