Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ЩЕДРІ ПОДАРУНКИ ВІД НАДІЇ ГАВРИЛЮК



Книги – це завжди гарний та доречний подарунок, особливо, коли мова йде про видання, які автори дарують для бібліотек, оскільки таким красномовним жестом вони засвідчують їхню читабельність та перспективність.

Меценатом сьогоднішніх книжкових новинок та доброго настрою для нашої бібліотеки стала Надія Гаврилюк, яка щиро передала для фондів книгозбірні декілька авторських книг.

Глибиною справжніх та істинних почуттів вражають поетичні збірки «Невтрачене колишнє», «Еверест любові», «Танго хуртовини», «Дольки днів», «Рентген у позачассі» та «У крапельці роси». Ці поезії сповнені глибиною затаєної любови та ніжности, вірністю власному кодексові шляхетности та неухильному бажанню дотримуватися власних принципів у бурхливому морі людських стосунків. Можна лише подивуватися авторському вмінню вдивлятися, вслухатися, вживатися з роллю іншого і головне - відтворювати свій досвід любови, дружби та розуміння.

Захоплюють відшліфованою майстерністю науково-популярні видання авторки, зокрема праці монографічного характеру: «Під плахтою неба: поезія Віри Вовк» та «Віршів золотий політ: поезія Світлани Короненко». Подані книги характеризують Надію Гаврилюк не тільки як майстерну поетку, а ще й як ретельну дослідницю та збирачку людського досвіду, який вона вміло репрезентує крізь призму власного розуміння.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка висловлює щиру вдячність київській літературознавиці та письменниці за подаровані примірники, які гідно прикрасять фонди нашої книгозбірні.

 

Оновлено 19-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка